Топ 10 виробників підлогової дошки

Топ 10 производителей напольной доски
14 Листопада 2018
  •  
  •  5204

Підлогове покриття може перетворити й прикрасити будь-яке приміщення. Головне правильно підібрати підлогу, щоб він поєднувався з меблями та іншими предметами інтер'єру. Але вкрай важливо, щоб виріб володів високою якістю, адже воно має прослужити своєму власникові не один рік. Саме тому краще всього віддати перевагу популярним і вже добре зарекомендували себе компаніям, представленим на світовому ринку.

ТОП-10 виробників підлоги дошки

При складанні рейтингу враховувалися найбільш значущі критерії, а саме: якість, міцність, дизайн і вартість. Щоб визначитися який підлогу краще необхідно було проаналізувати десятки різних покриттів. Отже, в ТОП-10 виробників паркетної дошки увійшли:

  1. Kahrs. Шведська компанія вважається однією з кращих на світовому ринку, завдяки своєму багаторічному досвіду і відповідального підходу до роботи. Для створення підлогових дощок виробник використовує тільки кращу деревину - вишню, дуб, горіх, тополя.
  2. Haro Parquet. Спочатку дана компанія працювала як сімейна лісопильня, але на сьогоднішній день Haro Parquet є одним з найбільших підприємств в Європі. Для створення підлоги дошки виробник використовує відновлювані лісові масиви.
  3. Scheucher. Якщо ви є цінителем вишуканого покриття, яке володіє унікальним дизайном, то ідеальне рішення - це продукція компанії Scheucher. Всього виробник пропонує близько 500 видів статі преміум-класу.
  4. Weitzer Parkett. Австрійська компанія вважається не тільки однією з найстаріших, але і найбільш відповідальних у питанні екології. Керівництво тісно співпрацює з Грінпіс і дуже ретельно відбирає матеріали для виготовлення підлог.
  5. Tarkett. Це найбільш популярний бренд, який пропонує величезну кількість якісних покриттів з натуральної деревини. На сьогоднішній день налічується 11 колекцій, а це більше 200 покриттів з різним дизайном.
  6. Boen. Норвезька парк має відмінну пружністю і зносостійкістю, завдяки чому він підходить не тільки для житлових, але і для комерційних приміщень. Головною особливістю статі є наявність 4 замків для більш міцного з'єднання дощок.
  7. Magnum. Незважаючи на те, що чеська компанія випускає вироби економ-класу за якістю вони нічим не гірші продукції, яка значно дорожче. Головна перевага підлогових дощок Magnum в тому, що вони мають гарантією в 25 років.
  8. Upofloor. Покриття для підлоги від фінського виробника володіють високою якістю, завдяки використанню не тільки якісного дерева, а й додаткових сполучних речовин. А щоб продовжити експлуатаційний термін з'єднувальні частини дощок додатково оброблені спеціальним розчином.
  9. Barlinek. Виробник пропонує покриття, виготовлене на території України або Польщі. Пол не тільки привабливий своєю доступною вартістю, але і відмінними характеристиками. Наявність великого переліку сертифікатів підтверджує повну безпеку підлогових дощок.
  10. Amber Wood. Це наймолодший виробник підлогових дощок, який з'явився лише в 2005 році. Проте, за ці 13 років компанія встигла зарекомендувати себе на ринку завдяки недорогим якісним виробам.

Де купити підлогові дошки від провідних компаній?

У магазині «Контракт Пол» ви зможете придбати тільки оригінальні покриття для підлоги від найпопулярніших європейських брендів. Ми надаємо гарантію від виробника і готові запропонувати вам найбільш лояльні розцінки на весь асортимент підлог.

Схожі публікації