Який ковролін краще всього обирати для прихожої?

Какой ковролин лучше всего выбрать для прихожей?
30 Січня 2019
  •  
  •  10882

Прихожа і коридор - ті частини квартири, куди мешканці та їхні гості потрапляють прямо з вулиці. Через це варто використовувати тут підлогове покриття, яке буде не тільки красивим, але і практичним.

Читайте також: Характеристики ковроліна, на які варто звернути увагу перед покупкою

Чому ковролін - ідеальний варіант для прихожої і коридору

Ковролін - сучасний варіант підлогового покриття, який має цілу низку переваг:

  • невисокий щільний ворс легко чиститься і практично не стирається;
  • товщина покриття позбавить господаря від проблеми холодної підлоги в коридорі;
  • гумова або джутова основа не ковзає і гарантує безпеку;
  • покриття легко настилається.

Також ковролін в прихожу та коридор має вигідну вартість. Невисока ціна дозволить зробити якісну підлогу в коридорі, не витративши на нього зайві гроші.

Читайте також: Чим можно чистити ковролін?

Різновиди ковроліну

Для передпокою краще обирати модель з синтетичним ворсом. Штучні волокна легко миються, швидко сохнуть і служать довго. У догляді досить просто періодично підмітати покриття і робити вологе прибирання раз у 2-4 тижні.

Що стосується дизайну, сучасні виробники випускають найрізноманітніші моделі даного покриття. Ви можете придбати класичний однотонний ковролін, який впишеться в передпокій будь-якого типу. Варіанти з квітковим або східним принтом зроблять коридор затишніше і додадуть інтер'єру незвичайний вигляд. Дуже популярне так зване кремлівське забарвлення: однотонне полотно з мереживним бордюром по краю.

Інтернет-магазин Контракт Пол пропонує великий вибір килимових доріжок для прихожих. Усі покриття відрізняються високою якістю, в наявності є моделі з оригінальним дизайном. Територія доставки - Київ і вся Україна.