Нова колекція плитки від Renata Rubim

Новая коллекция плитки от Renata Rubim
9 Березня 2016

Деякі люди біжать від міських подій в пошуках тихого життя, в той же час інші не люблять сільський спокій і обожнюють метушню бетонних джунглів. Бразильський дизайнер Renata Rubim створила зв'язок між цими двома потребами людей. Її новий проект - бетонна плитка, призначена спеціально для соляріїв.

плитка Renata Rubim - contractpol.ua 

 В якості основного матеріалу використовується особливий вид вогнетривкого бетону, тобто акцент робиться на міцність і безпеку. Варто відзначити, що своє завдання він (бетон) виконує відмінно.

дизайн плитки от Renata Rubim - contractpol.ua

А що це за цікавий малюнок на самій плитці? У цьому вся суть дизайн проекту - це карта міста. Renata Rubim хоче показати його з висоти пташиного польоту. Принаймні, таке враження повинне бути у людини, який буде ступати зверху по плитці.


Однак якщо піти глибше, дизайнер пропонує на короткий час стати птахом і поглянути з висоти на ту метушню, яка відбувається в мегаполісі. Всі постійно кудись поспішають, на мить зупиняються і біжать далі.


У підсумку хочеться сказати, плитка дійсно цікава і неординарна. Оригінальність цього підлогового покриття дозволить додати відчуття динаміки будь-якого сучасного простору. Повертаючись до ідеї проекту, хочеться запитати себе, куди ми всі поспішаємо?