Для яких видів спорту можна використовувати штучну траву?

Для каких видов спорта можно использовать искусственную траву?
5 Вересня 2019
  •  
  •  5335

Спеціальна штучна трава для газонів ділиться на різні категорії в залежності від свого призначення. Так, можна підібрати декоративне покриття для ландшафтного дизайну або спортивну траву, призначену для облаштування футбольних полів, майданчиків для гольфу та інших спеціальних об'єктів. Кожен вид газону наділений своїми характеристиками і перевагами.

Особливості застосування штучної трави і облаштування майданчиків для спортивних ігор

Для забезпечення максимальної безпеки спортсменів важливо застосовувати тільки надійне покриття при облаштуванні майданчиків або спортивних полів. Для реалізації даних цілей використовується штучна трава. В даний момент, виробники можуть запропонувати типи покриттів для конкретного виду спору, які наділені певними експлуатаційними властивостями. При цьому, штучний газон добре пропускає воду, не потребує ретельного догляду, може сміливо експлуатуватися на протязі декількох сезонів. До штучній траві також пред'являється ряд вимог, який прописаний в офіційних стандартах відповідності.

Спеціальна спортивна штучна трава наділена наступними перевагами:
  • таке покриття не потребує поливу, стрижці і іншому додаткового догляду;
  • спеціальна обробка запобігає опіки при падінні під час гри;
  • газон завжди має презентабельний зовнішній вигляд;
  • можна грати в ігри за будь-яких погодних умовах, так як покриття несприйнятливо до опадів і зміні температур.

Як підібрати штучний газон в залежності від типу спортивних ігор?

Майданчик для професійної гри завжди повинна бути наділена певними характеристиками взаємодії трав'яного покриття з м'ячем, самими гравцями або зовнішнім середовищем. Подібні особливості - це основний фактор допуску ого чи іншого поля до ігор.

Футбол і мініфутбол

Якщо замовнику потрібна штучна трава для футболу, то йому варто вибрати покриття на основі монофіламентний ворсу. Вона зроблена з цілісних не розщеплених волокон. Структура газону схожа на натуральну траву. Даний вид має висоту від 40 мм до 60 мм і передбачає двошарову засипку на основі кварцового піску по нижньому шару і гумовою крихтою по верхньому. Даний вид трави допоможе забезпечити технічну гру, гарантувати оптимальний відскік м'яча і знизити навантаження на суглоби гравців. Спеціальна штучна трава для мініфутболу має нижчу висоту - від 20 мм до 40 міліметрів.
Штучна трава для футболу - contractpol.ua

Теніс

Спеціальна штучна трава для тенісу відрізняється від інших видів покриття. Для облаштування подібних майданчиків рекомендовано застосування трави з фібрильованим ворсом, висота якого варіюється від 10 до 20 мм. Вона дозволить спортсменам активно пересуватися по майданчику, уникнути травм в процесі гри.

штучна трава для тенісу - contractpol.ua

Мультиспорт

Трава для мультиспорту використовується для багатофункціональних спортивних майданчиків, а також полів для гольфу або легкої атлетики. Ідеально підібрати подібне покриття для шкільних стадіонів. Висота самого штучного ворсу становить 20 мм. Така трава екологічно безпечна, вона не містить шкідливих токсичних речовин, важких металів або свинцю. Також, за допомогою даного покриття можна облаштувати навіть дворові майданчики або закриті спортзали.

Гольф

Надійна штучна трава для гольфу має PE фібрильованої основу висотою близько від 10 мм. Невелике покриття дозволить гарантувати правильний рух м'яча, а також компенсувати розмір навантажень в процесі гри. Також, штучне покриття має підвищену екологічністю. Верхнє підставу додатково посипається штучне гумовою крихтою.

Як замовити штучну траву?

Компанія Контракт Пол займається поставками спортивного штучного газону для облаштування спортивних майданчиків. На нашому сайті можна подивитися доступні позиції і оформити замовлення. Менеджери завжди готові запропонувати свою допомогу при необхідності. Так само наша компанія займається будівництвом спортивних майданчиків під ключ, з якими можна ознайомитись за посиланням - https://kontraktpol.ua/services/?sect_id=103

Товари беруть участь в огляді

Искусственная трава MoonGrass Sport 20
Искусственная трава для футбола MoonGrass Sport 35
Искусственная трава для футбола MoonGrass Sport 40